sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Liebster Blog Award  Sain Sykkyrällä blogista  Liebster Blog Award -tunnustuksen, jonka tarkoituksena on nostaa esille blogeja, joilla on alle 200 seuraajaa. Kiitos tästä tunnustuksesta!

Säännöt ovat seuraavat:
  1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. 
  2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

1. Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla.
Iloinen, puhelias ja tunnollinen

2. Mistä saat inspiraatiota tai ideoita töihisi?
Tällä hetkellä enimmäkseen toisista blogeista. Yleensä jos ajatuksenani on, että haluan tehdä jotain, esimerkiksi villasukat, aloitan mallin etsimisen googlen kuvahaun avulla.  

3. Mikä tekemästäsi käsityöstä on eniten käytössä?
Taitaa olla matonkuteesta virkattu matto keskellä kämppää, joka on erityisesti kanin lempimakuupaikka.

4. Teetkö asian kerrallaan, vai onko aina monta rautaa tulessa?
Pyrin tekemään asian kerrallaan, koska pelkään että jos aloitan jotain muuta niin se edellinen työ ei ikinä valmistu.  Tämä tosin koskee lähinnä neulomuksia tai virkkaustöitä. Ompelukoneella saatan jotain ommella vaikka puikoilla olisikin jotain tulossa.

.5. Mikä on ensimmäinen käsityömuistosi?
Mieleen ei muistu kuin ala-asteen käsityötunteja. Siellä tein esimerkiksi pehmolelun ja vanupussin sekä opeteltiin neulomaan aloittamalla kaulaliinasta ja myöhemmin tehtiin lapaset. Tykkäsin jo silloin paljon käsitöiden tekemisestä ja kun muut ryhmälaiset neuloivat yhden lapasparin, niin minä tein peruslapasten lisäksi kirjoneulelapaset ja muistanpa vielä senkin että sain molemmista arvosanaksi kympin!

6. Oletko mieluummin suunnittelija ja haaveilija vai tekijä ja toteuttaja?
Suunnittelija ja haaveilija. Mulla on tälläkin hetkellä selaimen kirjanmerkeissä monen monta blogia ja ohjetta kaikenlaisiin käsitöihin, joita haluaisin tehdä ja lista kasvaa vaan koko ajan.  

7. Mikä voimauttaa sinua?
Onnistuminen ja kehittyminen asiassa kuin asiassa. Kun kokeilee ruokaa uudella ohjeella ja siitä tulee hyvää. Kun on tehnyt kesästä lähtien pari juoksulenkkiä viikossa ja tällä hetkellä jaksaa juosta ylös kaikki mäet eikä puuskuta koko aikaa kuin juna. Kun saa käsitöitä valmiiksi ja ne näyttää juuri siltä kuin pitääkin. Onnistumisen tunne tekee iloiseksi, lisää uskoa itseen ja saa tekemään töitä vielä hieman enemmän :)  

8. Mikä sai sinut aloittamaan bloggamisen?
Pysyy itse kärryillä mitä kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä. Myös perheenjäsenet näkevät valmiit tuotokset eikä tarvitse aina puhelimella/sähköpostilla lähetellä kuvia valmiista töistä.  

9. Oletko hyvissä ajoin- vai viime tipan ihminen?
Hyvissä ajoin ihminen ehdottomasti. Seisoin aina bussipysäkillä vähintään viisi minuuttia etuajassa, yleensä jopa kymmenen. Jos tapahtuu jotain tärkeää, kuten olen vaikka menossa hammaslääkäriin, olen paikalla 15 minuuttia ennen omaa aikaani. Inhoan yli kaiken myöhästymistä niin yleensä olen sitten aivan liian ajoissa.  

10. Milloin nauroit viimeksi vedet silmissä?
Viime viikolla kun olin käymässä siskon luona ja ihasteltiin kun hänen reilun vuoden ikäinen tyttönsä tanssi nalle puh -auton musiikin tahtiin :D


11. Osaatko istua sohvalla tekemättä yhtään mitään?
Telkkaria pitää vähintään katsoa, välillä sitä on kiva katsoa tyhjin käsin, mutta yleensä käsissä on puikot.  

Haaste jatkuisi seuraavasti,
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille., 

mutta en oikeastaan seuraa tuntemattomampia blogeja, joten omalta osaltani katkaisen tämän ketjun tähän. Tykkään kuitenkin tämän haasteen ideasta ja kysymyksiin oli kiva vastailla.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti