keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Neulomis innostus

Jo kesän lopulla aloitin lankavarastojeni tyhjentämisen ja tein kotoa löytyneistä langoista parit villasukat ja lapaset. Ja kun neulomisesta innostui ja bongasin hyviä lankatarjouksia niin saatoin ehkä ostaa pari kerää lisää niiden käytettyjen tilalle kun halvalla sai :D Eli edelleen pitää jatkaa villasukkien ja lapasten tehtailua ainakin vielä parin lankakerän verran! Onneksi nämä pienet neulomukset on ihan mukavia tehdä, kun valmistuu kuitenkin ihan sutjakasti.

Olen siis tehnyt ihan perusvillasukkia. Siniset villasukat meni jo eteenpäin ja beiget odottelee koulupöydällä jotain. Raitojen tekemiseen on hyvä käyttää pieniä jämälankakeriä niin pääsisi niistäkin joskus eroon.


Villasukkien jälkeen halusin tehdä välillä jotain muuta ja päädyin tekemään Ailin lapaset Ullan ohjeella. Kuviointi oli helppo toteuttaa ja nyt kiinnostaisikin kokeilla erilaisilla väriyhdistelmillä näitä. Lapaset jää ehkä omaan käyttöön.


Tokmannista päädyin ostamaan tarjouksesta Nallen raitalankaa ja tämä oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun neuloin nalle-langasta ja myös ensimmäinen kerta kun käytän raitalankaa. Tykästyin tähän lankaan kyllä alun ongelmien jälkeen! Ongelmana oli siis kun olen tottunut käyttämään seitsemän veljestä lankaa ja paksumpia puikkoja niin ohuemmat puikot tuntui todella oudoilta alkuun kädessä. Nopeasti kuitenkin totuin enkä lopussa enää huomannut eroa. Koulukaverilta bongasin ristiin vahvistetun kantapään ja tykästyin myös siihen. Sillä saa aivan erilaista ilmettä perussukkaan ja on vaivaton toteuttaa. Ehdottomasti otan käyttöön tulevissakin villasukissa!  Ja nyt kun sain villasukat itselleni valmiiksi niin tykkään näistä hurjasti. Näistä tuli ehdottomasti tän hetken lempparisukat :)


 Nyt pitäisikin pohtia mitä seuraavaksi puikoille laitan!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti