lauantai 20. helmikuuta 2016

Piirakkaa ja eukalyptusta

Minun perheessäni sekä äitini että yksi siskoistani osaa tehdä jos jonkinmoisia käsitöitä. Niimpä meidän perheessä minun harteilleni ei jää sukitettavia jalkoja tai käsiä joihin tehdä lapasia. Minun onnekseni poikaystävän perheessä taas ei ole ainakaan lähisuvussa ketään, joka harrastaisi käsitöitä, joten minäkin pääsen sukittamaan muitakin kuin itseni ja poikaystävän. Niimpä kun minua pyydettiin tekemään piirakkalapaset ja villasukat, joihin sain itse valita mallin, suostuin heti!

Piirakkalapaset tein novitan ohjeella luonnonvalkoisesta isoveli-langasta koon 4,5 puikoilla. Piirakkamallia en ollut aiemmin kokeillutkaan ja täytyy sanoa että tykkään tästä ainakin lapasissa. Tällaiset lapaset voisin laittaa listalle itsellenikin tehtäväksi.


Villasukkiin valitsin nätin eukalyptys-pitsineulekuvion taas Iinun blogista. Lankana harmaa seitsemän veljestä, puikot kokoa 3,5. Ja nämäkin villasukat valmistuivat suurimmaksi osaksi luennolla. Tällaiset villasukat pitäisi tehdä myös itselleni, mielestäni näistä tuli todella kauniit ja harmaa väri sopi näihin kuin nakutettu!


Saaja oli tyytyväinen lapasiin ja sukkiin ja se onkin paras palkkio minkä työstään voi saada. Nyt jatkan taas entistä innostuneempana tämän hetkisiä projektejani. :)

Loppuun vielä upea auringon lasku tältä viikolta!


-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti