sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Joulukalenterisukat ja so sweet socks

Joulukuussa en ehtinyt mukaan joulukalenterisukkien tekoon, mutta mallin nähtyäni sukat tulivat ehdottomasti to do -listalleni. Ne olivatkin ensimmäisenä jonossa sukiksi, jotka teen ihan itselleni. Ensimmäinen sukista valmistui jo helmikuun alkupuolella ja toisen sain valmiiksi tällä viikolla. Tarkoituksena oli taasen kerran käyttää jämälankoja, mutta osaatte varmaan kertomattakin arvata miten siinä kävi...


Lankoina näissä 7 veljestä luonnonvalkoinen ja raita. En jaksanut täsmätä raitoja, mutta mielestäni se sopii näihin sukkiin ilmankin. Omasta mielestäni näistä tuli niin hienot, että saa nähdä milloin raaskin ottaa nämä käyttöön!

Toinen Niina Laitisen suunnittelema sukkamalli, jonka halusin tehdä oli nimeltään So Sweet Socks. Syyslomalla ostin näihin jo kivan värisen nalle taika -langan ja helmikuun aikana neuloin sukat luennoilla/kotona. Malli tuo kivaa vaihtelua perussukkaan eikä ole kauhean työläs kun kantapään jälkeen sukka on vain sileää neuletta.


Edelliset nallen taika-langasta tekemäni sukat ovatkin olleet niin kovassa käytössä kotona, että nämä sukat tulivat tarpeeseen! :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti