perjantai 21. lokakuuta 2016

Vauvalahjoja

Keväällä saatiin vauvauutisia molempien perheiden puolelta ja siitä se ajatus sitten lähti. Sain mahdollisuuden tehdä kaksi suosittua vauvajuttua eli junasukat ja turvalonkeron. Tietämättömänä molempien lapsien sukupuolesta valitsin väriksi turkoosin, koska ajattelin, että se sopii hyvin sekä tytölle että pojalle. Molempiin löysin ohjeet Lankahelvetti-blogista.  


Junasukkiin käytin lankana Novitan Nallea ja silmukoita oli yhteensä 32. Sukista tuli pikkujalkoihin aika passelin kokoiset. Turvalonkerossa lankana oli Hjertegarn Cotton nro 8 ja tein täysin ohjeen mukaan. Turvalonkerosta tuli pienempi kuin oletin, mutta toisaalta pieni on lahjan saajakin.


Tämän setin sain siis tehdä tuplana, mutta onneksi sukat valmistuivat sen verran nopeasti aikuisten sukkiin verrattuna, niin näitä oli ihan miellyttävä tehdä. Omaa silmää sukkien malli miellyttää kovasti ja ohjekin painui nopeasti mieleen niin, ettei ohjetta juuri tarvinnut ensimmäisen sukan jälkeen tuijotella.

Tämän hetkisen opiskelurupeaman viimeinen käytännön harjoittelu on nyt puolivälissä ja tämä tyttö on kyllä aivan poikki näin kuuden aamuvuoron jälkeen, vaikka unta onkin kertynyt joka yö keskimäärin yhdeksän tuntia. Opinnäytetyön palautus on maanantaina, joten sitten on ainakin yksi asia pois harteilta. Mutta nyt suuntaan nauttimaan vapaasta viikonlopusta ja ansaitusta levosta! :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti